Openingstijden: Ma t/m Wo: 09.00 - 18.00 uur, Do en Vr: 09.00 - 21.00 uur, Za: 09.30 - 17.00 uur, Zo: 11.00 - 17.00 uur
Newtonstraat 50, 1446 VR Purmerend
Westerweg 72, 1446 AG Purmerend

Klanten over ons

Bij Autobedrijf Johan Meure staat klanttevredenheid centraal. Wij hechten grote waarde aan beoordelingen van consumenten en andere autobedrijven, waarmee wij zaken doen of hebben gedaan. Zo zijn we in staat om ons als bedrijf verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Samen met Autobedrijf.tevreden.nl onderzoeken wij om bovengenoemde reden doorlopend de mening van onze klanten. Klik op de banner hieronder om ons te beoordelen of alle reviews te bekijken.

 

 


Hieronder vindt u alle klantbeoordelingen over Johan Meure die elders op het internet te vinden zijn.

 

 

 

Deskundig met serieuze aandacht voor de klant en goede begeleiding. Men komt in alle opzichten beloften na. Een excellent adres en een voorbeeld voor de branche.

http://www.autotrack.nl/autobedrijf/autobedrijf_johan_meure/6414/beoordelingen

 

 

 

Mijn ervaring met autobedrijf Meure is positief. Correcte en volwassen benadering zonder mooie praatjes.

http://www.autotrack.nl/autobedrijf/autobedrijf_johan_meure/6414/beoordelingen

 

 

 

... Ook kan je vaak goed zaken doen bij een grote Bovag occasiondealer die het van zijn omzetsnelheid moet hebben. Voorbeeld is Johan Meure in Purrmerend. Echt een heel goed adres. Heb er met mijn vader een 2 jaar oude Hyundai Santa Fe 2.7 V6 Dynamic Version met een ton op de teller voor een hele scherpe prijs gekocht (19.900)...

http://www.autoweek.nl/forum/read.php?10,4466350,4467816

 

 

 

Heb hier anderhalf jaar geleden een Volvo V70 gekocht. Was toen al tevreden, maar kan nu helemaal goed beoordelen of de auto en service volgens belofte was. Ik ben dus zeer te spreken over de fijne afhandeling...

http://www.review123.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=1080&Itemid=1

 

 

 

Ik heb als autohandelaar daar vele keren auto's gekocht. Ik zit in het zuiden des lands dus belde altijd in welke staat de auto was. De omschrijving was altijd correct, leuke mensen kon daar ook altijd met mijn klanten die ik daar naar toe nam altijd vrij rondkijken en proefrijden.Een perfecte zakenpartner voor de onafhankelijke garagebedrijven.

http://www.bedrijventoets.nl/bedrijven/156185/Auto_In_en_Verkoop_Johan_Meure_BV.html

 

 

 

Ik heb de auto dinsdag opgehaald bij Meure en hij is echt erg goed afgeleverd. (...)
Mijn garage vond de remmen nog wel kunnen maar die zijn dus gewoon rondom vernieuwd (blokken+schijven!). Verder 4 nieuwe banden van een goed merk (eagle F1) terwijl eigenlijk alleen voor echt nodig was. (...) En er is nog rustig een volle tank benzine ingemikt. (...) Ben er blij mee, ding staat er erg sjiek bij.
(...)
Auto wordt nu gerepareerd onder garantie.
(...)
Vandaag de V70R weer opgehaald bij Meure. Die hebben dus keurig onder garantie de haakse overbrenging en het lager van de cardan-as vervangen onder garantie!
Ik heb alleen de benzine van de leen auto betaald. Echt keurig, ouderwets auto verkopen van de mannen. Top!

http://www.gummen.org/forum/showthread.php?5276-V70r/page5

 

 

 

Naar Johan Meure in Purmerend geweest om als laatste handeling het Connect NAV systeem over te zetten vanuit mijn GT 2.0. Ondanks het aflopen van een beurt, 6 mnd garantie enz. was de aflevering prima verzorgd incl. een nieuwe APK.
Het gehele NAV enz.-systeem werkt prima, zelfs beter, want ik had op het dashboardschermpje een constant vlekje van een aantal pixels...

http://home.kpn.nl/alfaduc/a%20en%20d2.html

 

Occasion zoeken

Klik hier voor een trekhaak offerte

Trekhaakcentrum.nl

App Johan Meure

telefoons iphone app android app

Twitter @JohanMeure

Banden en velgen

Meer info

Partners

ANWB Bovag Dutch Car Traders Biddo Operational lease Graydon