Openingstijden: Ma t/m Wo: 09.00 - 18.00 uur, Do en Vr: 09.00 - 21.00 uur, Za: 09.30 - 17.00 uur, Zo: 11.00 - 17.00 uur
Newtonstraat 50, 1446 VR Purmerend
Westerweg 72, 1446 AG Purmerend

iPhone- en Android applicatie


Autobedrijf Johan Meure heeft als één van de eerste autobedrijven in Nederland een gratis app gelanceerd voor iPhone- en Androidtoestellen. Klanten kunnen hiermee via de mobiele telefoon eenvoudig en snel te allen tijde op de hoogte blijven van het actuele en omvangrijke aanbod auto’s bij de Purmerendse occasiondealer.

De app stelt de gebruiker in staat gemakkelijk te zoeken in de gehele occasionvoorraad, waarbij onder andere gefilterd kan worden op merk, type, prijs, bouwjaar en kleur. Verder kunnen auto’s met één druk op de knop worden doorgestuurd naar vrienden of kennissen, kan de gebruiker een lijst met favoriete auto’s bijhouden en bij serieuze interesse direct contact opnemen met Autobedrijf Johan Meure.

“Misschien wel de meest handige feature van de Johan Meure Auto Occasions-app is het tabblad ‘Nieuw’”, legt eigenaar en oprichter Johan Meure uit. “Hier worden automatisch de laatst binnengekomen auto’s getoond. Dit is vooral voor handelaren zeer praktisch, aangezien zij in één oogopslag de nieuw toegevoegde occasions kunnen zien sinds de laatste keer dat zij hebben ingelogd.”

Met de introductie van de applicatie speelt het Noord-Hollandse autobedrijf in op het groeiende gebruik van mobiel internet. “Als gerenommeerde occasiondealer willen we toonaangevend en vooruitstrevend zijn. De lancering van onze eigen app past in dit plaatje”, aldus Meure, die bij zijn hoofdvestiging en zogenaamde budgetterrein circa 400 BOVAG occasions heeft staan.

De Johan Meure Auto Occasions-app is ontwikkeld door het Zwolse bedrijf Xpand en is vanaf heden te downloaden via de iPhone App Store en Android Market.
 

Iphone applicatie

Android applicatie

Bekijk de applicatie in Itunes Bekijk de applicatie in Android Market

 

 

Occasion zoeken

Klik hier voor een trekhaak offerte

Trekhaakcentrum.nl

App Johan Meure

telefoons iphone app android app

Twitter @JohanMeure

Banden en velgen

Meer info

Partners

ANWB Bovag Dutch Car Traders Biddo Operational lease Graydon