Openingstijden: Ma t/m Wo: 09.00 - 18.00 uur, Do en Vr: 09.00 - 21.00 uur, Za: 09.30 - 17.00 uur, Zo: 11.00 - 17.00 uur
Newtonstraat 50, 1446 VR Purmerend
Westerweg 72, 1446 AG Purmerend

Business to Business

Kansen creëren door samenwerking
Welkom bij het Dealernet van Autobedrijf Johan Meure. Het Dealernet is er speciaal voor (kleinere) autobedrijven die willen profiteren van een vrijblijvende samenwerking met Autobedrijf Johan Meure. Het biedt u als autobedrijf vele voordelen. U krijgt via een eigen wachtwoord direct toegang tot de database van Johan Meure.

 

 

Bent u nieuw en wilt u vrijblijvend toegang tot de Dealernet database, klik dan hier om u aan te melden.


Voorwaarden
Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u zo spoedig mogelijk een uniek wachtwoord. U kunt dan inloggen om toegang te krijgen tot onze voorraad. Hiermee kan uw samenwerking met Johan Meure pas echt beginnen!

U kunt uw klanten nu onder eigen naam een keuze laten maken uit de voorraad occasions van Johan Meure. Uiteraard bepaalt u zelf de verkoopprijs en de voorwaarden. Desgewenst wordt de auto bij u bezorgd om te bezichtigen of een proefrit te maken.

Aan deelname aan het dealernet van Johan Meure zijn geen directe kosten verbonden en de samenwerking is vrijblijvend. U en uw klanten profiteren van een grotere keuze in occasions tegen een scherpe prijs. U creëert door het grotere aanbod meer verkoopkansen, zonder dat u de voorraad hoeft voor te financieren. De dealernet database wordt dagelijks bijgewerkt. Meld u daarom vandaag nog aan!

  

Occasion zoeken

Klik hier voor een trekhaak offerte

Trekhaakcentrum.nl

App Johan Meure

telefoons iphone app android app

Twitter @JohanMeure

Banden en velgen

Meer info

Partners

ANWB Bovag Dutch Car Traders Biddo Operational lease Graydon